ZZP projecten

Bekijk alle beschikbare ZZP projecten. Gebruik de filters om je zoekopdracht te verkleinen.

Provincie
Opleidingsniveau
Werkervaring
Dienstverband

Installatiemonteur Utiliteit – Amsterdam

ZZP
JS Techniek is op zoek naar een ervaren, handige, gemotiveerde zelfstandige installatiemonteur. Ben jij die installatiemonteur die wij zoeken? Houd jij van afwisseling tijdens je werk, kun je goed alleen werken en heb je interesse in duurzame installaties? Kom dan hierover met ons in gesprek!
Amsterdam
€ 42 / € 45 bruto per maand
40 uren per week
VMBO

Monteur Brandmeldinstallaties – Utrecht e.o.

ZZP
Wil jij graag je bijdrage leveren aan een veilige werkomgeving? En is werken aan brandmeldinstallaties jouw favoriete bezigheid en heb je de opleiding elektrotechniek gevolgd? Dan ben jij de monteur brandmeldinstallaties die JS Techniek uit de brand gaat helpen!
Utrecht e.o.
€ 42 / € 45 bruto per maand
40 uren per week
MBO

Elektromonteur Kortlopende Projecten – Amersfoort

ZZP
Ben jij een ervaren Servicemonteur E, kom je uit het midden van het land en vind je het leuk om op korte projecten aan gebouwgebonden installaties te werken? Dan is JS Techniek op zoek naar jou!
Amersfoort
€ 42 / € 45 bruto per uur
40 uren per week
MBO

Zelfstandig elektromonteur Retail – Harderwijk

ZZP
Ben je geïnteresseerd in de elektrotechniek en met name in de Retail? Vind je het leuk om verschillende winkels af te reizen en met een goede werktekening installaties aan te leggen en te onderhouden? Dan is dit dé vacature voor jou! 
Harderwijk
€ 42 / € 45
40 uren per week
VMBO

Grondwerker – Maasvlakte

ZZP
Ben jij een echte teamspeler en wil je graag in een gezellig team aan de slag?  Lees dan verder want wij zijn op zoek naar jou!
Maasvlakte
40 uren per week

Monteur werktuigbouwkunde – Ede

ZZP
Heb jij affiniteit met het installeren van werktuigbouwkundige installaties in de installatietechniek? En wil je graag op mooie en interessante projecten werken? Dan zou dit wel eens de nieuwe baan kunnen zijn waar je stiekem naar op zoek bent!
Ede
€ 42 / € 45 bruto per uur
40 uren per week
MBO

Monteur Chassis Modificatie – Heesch

ZZP
Ben jij een enthousiaste en ervaren monteur die een passie heeft voor het opbouwen en klaarmaken van de nieuwste trucks? Dan is dit dé functie voor jou! Lees de vacature snel door en solliciteer……
Heesch
€ 42 / € 45 bruto per maand
40 uren per week

(1e) Monteur Elektrotechniek – Afdeling Modificaties – Den Helder

ZZP
Heb jij ervaring met elektrotechnische installaties en modificaties? Wil je bovendien werken aan een grote hoeveelheid bijzondere panden en locaties? Lees dan snel verder!
Den Helder
40 uren per week
MBO

Vacatures zoeken in de bouw, techniek of engineering

Bij JS Groep kun je zoeken naar vacatures in de bouw, techniek en engineering. We bieden dienstverbanden aan voor (on)bepaalde tijd, maar ook projecten voor ZZP’ers. Door te zoeken met jouw woonplaats en vervolgens de afstand te kiezen, kun je snel filteren op werk wat op reisafstand wordt uitgevoerd. Je kunt ook een functie, industrie of vakgebied invoeren om je zoekopdracht te verfijnen.

Ben je op zoek, maar kun je niet de juiste vacature vinden? Dien dan een open sollicitatie in en de juiste accountmanager neemt binnen één werkdag contact met je op. We gaan gelijk voor je op zoek, zodat jij de juiste vacature kunt vinden.

Interesse in werken via JS als ZZP’er?

Meld je direct aan via ons formulier.