Hoe wij je helpen

Ben je op zoek naar kennis en kunde in de bouw, techniek of engineering? Wij helpen je aan personeel. Of het nu op projectbasis of voor de lange termijn is.

Neem contact op

Partner in vakwerk

We ondersteunen op korte termijn jouw zoektocht naar vakmensen. Jouw capaciteitsprobleem wordt opgelost met kennis en kunde in de uitvoering, techniek en/of engineering.

Hoe wij capaciteit leveren

Nu personeel inschakelen

Direct een capciteitsprobleem oplossen? Zet mensen uit onze ZZP-pool in die direct voor je aan de slag kunnen.

Meer lezen

Detachering

Wil je extra personeel inhuren en de zekerheid dat ze beschikbaar blijven? Zet mensen in die in dienst zijn van JS Groep en op projectbasis voor je werken.

Meer lezen

Detavast

Geen risico nemen met een nieuwe werknemer? Met detavast komt iemand voor je werken die in dienst is van JS Groep, maar op termijn bij jou in dienst kan komen.

Meer lezen

De juiste vakmensen

Voldoende werknemers vinden voor projecten is tegenwoordig een uitdaging voor ieder bedrijf. Als specialist in de bouw, techniek en engineering houden wij hier ons al bijna 30 jaar mee bezig.

We werven en selecteren vakmensen in heel Nederland en Europa. Zo zetten we specialistisch personeel in op projecten door het hele land, waarvan we zeker zijn dat het goed zit qua kennis en kunde. Tegelijkertijd leiden we onze mensen op zodat ze veilig kunnen werken.

Met JS Groep vind je betrouwbare vakmensen die trots zijn op hun resultaat.

Onze certificeringen

VCU gecertificeerd
SCL gecertificeerd
SNF gecertificeerd
SNA gecertificeerd
NBBU gecertificeerd

Wat anderen over ons zeggen

Een goed bedrijf ,waar je goed voor kan werken. Ze luisteren naar je wensen en proberen deze zo goed als mogelijk voor je uit te voeren. Raymond Derksen is mijn leidinggevende en regelt alles om mijn heen. Welk project ik heen ga. Welk bedrijf ,maar ook bedrijfs kleding (schoenen) bpm’s. En als er problemen zijn luisteren ze hierna en proberen ze dit op te lossen.

Ik wil het uitzendbureau bedanken voor de professionele aanpak en effectieve ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan. Dankzij hun inzet kon ik snel de perfecte baan vinden die aan mijn verwachtingen voldoet. Ik raad ten zeerste aan!

JS Engineering helped me find my dream job in The Netherlands. They helped me with everything, it’s the most supportive recruiting company I’ve ever worked with. Feel free to reach out to them.

Altijd snel bereikbaar en oplossingsgericht!!

Zeer professioneel en ze komen hun woord na.

Veelgestelde vragen

Welke mogelijkheden biedt JS Groep om snel personeel in te schakelen?

Op korte termijn personeel inschakelen kan via een professional uit onze ZZP-pools of via detachering van een van onze eigen vakmensen.

Onze ZZP’ers zijn snel beschikbaar, maar hebben soms ook andere afspraken staan in de toekomst die kunnen overlappen met jouw project.

Middels detachering komt een van onze eigen vakmensen, in dienst van JS Groep, je versterken. Hierdoor kunnen we je met zekerheid vertellen of hij beschikbaar is in de door jou gewenste periode.

Hoe snel kunnen jullie personeel leveren?

Hoe snel we beschikbaar personeel voor je kunnen vinden hangt af van de beschikbaarheid in ons personeels- en ZZP-bestand. Soms betekent dit dat we direct iemand beschikbaar hebben. Andere keren vinden we binnen enkele weken de juiste persoon.

Iedere detacheerder zegt kundig personeel te leveren. Wat maakt JS Groep anders?

We hebben al bijna 30 jaar ervaring met personeel in de bouw, techniek en engineering. We kennen de markt van binnen en buiten. Deze specialistische kennis zorgt ervoor dat we continu de juiste match vinden tussen werknemer en opdrachtgever.

De splitsing tussen onze drie takken: JS Bouw, JS Techniek en JS Engineering, zorgt ervoor dat we binnen iedere tak een gerenommeerd bureau zijn waar mensen graag voor willen werken. Zo trekken we de beste vaklieden aan, die weten dat ze bij ons aan het goede adres voor een goede werkgever.

Hoe verloopt het contact met een accountmanager?

Voor iedere functiegroep (bouw, techniek engineering) werk je met een persoonlijke accountmanager. Deze is 24/7 bereikbaar en helpt je om snel het benodigde personeel in te zetten. Omdat je voor iedere functiegroep een aparte accountmanager hebt, weet je zeker dat deze accountmanager weet waar hij over praat. Door deze specialistische kennis kunnen we voor ieder project de juiste mensen vinden.

Hoe verloopt de financiële afhandeling met JS Groep?

Voorafgaand aan de overeenkomst bespreken we alle financiële voorwaarden, welke wij netjes schriftelijk bevestigen. Op basis van geaccordeerde urenbonnen vind de facturatie wekelijks plaats.

Wat doet JS Groep voor de veiligheid op de werkplaats?

We zijn VCU en SCL gecertificeerd en zorgen dat onze mensen alle benodigde veiligheidscertificeringen hebben.

Al onze vakmensen onboarden we met de JS veiligheidsapp, die specifieke veiligheidsinstructies meegeeft.

De kennis van onze mensen wordt regelmatig bijgehouden met cursussen en trainingen. Onze werknemers ontvangen van ons alle benodigde materialen om veilig te werk te gaan.

Tijdens de start van nieuwe vakmensen is er een accountmanager van JS Groep aanwezig om de opstart te begeleiden. Bij langere projecten komen wij iedere vier weken een projectbezoek doen, om de voortgang en veiligheidsaspecten te evalueren.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Interesse in een baan in de bouw via JS?

Neem direct contact op