JS Engineering

Vakmensen in de engineering voor jouw project.

Neem contact op

Vakmensen in de engineering

Zoek je een specialist in bouwkunde, machinebouw, installatietechniek of andere engineer? JS Engineering biedt de beste vakmensen in de engineering voor jouw project aan.

De accountmanagers van JS Engineering hebben jarenlange ervaring in de engineering. Deze expertise is belangrijk om voor ieder project de juiste professionals in te zetten.

Meld je bij JS Engineering aan als professional om aan de slag te gaan bij uiteenlopende engineering opdrachten of werk als opdrachtgever met ons samen om direct extra capaciteit voor projecten aan te trekken.

Detachering in de engineering

JS Engineering werft al bijna 30 jaar engineers, werkvoorbereiders, BIM-modelleurs, uitvoerders en projectleiders voor projecten door heel Nederland. We selecteren onze professionals op kennis, kunde en motivatie en zoeken projecten en/of vacatures die bij ze passen.

Door ons uitgebreide bestand aan professionals, weten we voor iedere vacature dof project de juiste persoon te matchen. Wij voorzien vele technische projecten van engineering aan E-installaties op Schiphol, werkvoorbereiding van complexe stroomvoorzieningen op bouwplaatsen door heel Nederland vanuit Almere, engineering van W-installaties bij ASML in Veldhoven, werkvoorbereiding en engineering van de W-,  E- en S-installaties van Tivoli in Utrecht tot en met een projectleider voor 200 nieuwbouw woningen en commercieel complex in Den Haag van de juiste professionals.

Onze certificeringen

VCU gecertificeerd
SCL gecertificeerd
SNF gecertificeerd
SNA gecertificeerd
NBBU gecertificeerd

Hoe wij capaciteit leveren

Nu personeel inschakelen

Direct een capciteitsprobleem oplossen? Zet mensen uit onze ZZP-pool in die direct voor je aan de slag kunnen.

Meer lezen

Detachering

Wil je extra personeel inhuren en de zekerheid dat ze beschikbaar blijven? Zet mensen in die in dienst zijn van JS Groep en op projectbasis voor je werken.

Meer lezen

Detavast

Geen risico nemen met een nieuwe werknemer? Met detavast komt iemand voor je werken die in dienst is van JS Groep, maar op termijn bij jou in dienst kan komen.

Meer lezen

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Interesse in werken via JS?

Neem direct contact op