Een flexibele schil van betrouwbare professionals

Zet goede vaklieden in op projecten voor uitvoering in de bouw, techniek of engineering.

Neem contact op

Zonder risico en flexibel betrouwbare vaklieden inzetten

Detachering betekent dat je professionals inschakelt die in dienst zijn van de detacheerder, in dit geval JS Groep. Zo kun je voor een beperkte termijn onze mensen inhuren en inzetten op jouw projecten, zonder ze in dienst te nemen.

Je gaat geen arbeidscontract aan, wat betekent dat alle werkgeversrisico’s bij ons als werkgever liggen. Jij bent simpelweg onze opdrachtgever.

Middels detachering kun je gemakkelijk een flexibele schil aan ervaren professionals inzetten op jouw projecten, precies wanneer je extra kennis en kunde nodig hebt.

De voordelen

  • Toegang tot een flexibele schil van kennis en kunde;
  • Alleen personeel met benodigde trainingen en certificaten op de werkvloer;
  • Goedegekeurd gereedschap en PBM’s door ons verzorgd;
  • Snelle inzetbaarheid;
  • Professionals met veel ervaring in verschillende projecten;
  • Veilig werken staat op 1;
  • Specialistische accountmanagers zorgen voor het juiste personeel.

Veiligheid

Voor JS Groep staat veiligheid van onze vakmensen en zzp’ers voorop. Met veiligheidsprotocollen uit de VCU en Veiligheidsladder (SCL), regelmatige trainingen en de juiste beschermingsmiddelen zorgen we ervoor dat iedere werkdag niet alleen productief, maar vooral veilig is.

We leiden onze mensen op om iedereens veiligheid te kunnen waarborgen en zorgen met regelmatige updates in onze JS Veiligheidsapp dat deze kennis up-to-date blijft. Inzet van nieuwe vakmensen wordt tijdens de eerste werkdag ondersteund door een accountmanager. Bij langere projecten vinden regelmatig projectbezoeken plaats om de voortgang en veiligheid te evalueren.

Met de JS Veiligheidsapp kan iedereen snel de benodigde veiligheidsdocument lezen en terugvinden. Bovendien kun je direct onveilige situaties melden.

Onze certificeringen

VCU gecertificeerd
SCL gecertificeerd
SNF gecertificeerd
SNA gecertificeerd
NBBU gecertificeerd

Veelgestelde vragen

Welke mogelijkheden biedt JS Groep om snel personeel in te schakelen?

Op korte termijn personeel inschakelen kan via een professional uit onze ZZP-pools of via detachering van een van onze eigen vakmensen.

Onze ZZP’ers zijn snel beschikbaar, maar hebben soms ook andere afspraken staan in de toekomst die kunnen overlappen met jouw project.

Middels detachering komt een van onze eigen vakmensen, in dienst van JS Groep, je versterken. Hierdoor kunnen we je met zekerheid vertellen of hij beschikbaar is in de door jou gewenste periode.

Hoe snel kunnen jullie personeel leveren?

Hoe snel we beschikbaar personeel voor je kunnen vinden hangt af van de beschikbaarheid in ons personeels- en ZZP-bestand. Soms betekent dit dat we direct iemand beschikbaar hebben. Andere keren vinden we binnen enkele weken de juiste persoon.

Iedere detacheerder zegt kundig personeel te leveren. Wat maakt JS Groep anders?

We hebben al bijna 30 jaar ervaring met personeel in de bouw, techniek en engineering. We kennen de markt van binnen en buiten. Deze specialistische kennis zorgt ervoor dat we continu de juiste match vinden tussen werknemer en opdrachtgever.

De splitsing tussen onze drie takken: JS Bouw, JS Techniek en JS Engineering, zorgt ervoor dat we binnen iedere tak een gerenommeerd bureau zijn waar mensen graag voor willen werken. Zo trekken we de beste vaklieden aan, die weten dat ze bij ons aan het goede adres voor een goede werkgever.

Hoe verloopt het contact met een accountmanager?

Voor iedere functiegroep (bouw, techniek engineering) werk je met een persoonlijke accountmanager. Deze is 24/7 bereikbaar en helpt je om snel het benodigde personeel in te zetten. Omdat je voor iedere functiegroep een aparte accountmanager hebt, weet je zeker dat deze accountmanager weet waar hij over praat. Door deze specialistische kennis kunnen we voor ieder project de juiste mensen vinden.

Hoe verloopt de financiële afhandeling met JS Groep?

Voorafgaand aan de overeenkomst bespreken we alle financiële voorwaarden, welke wij netjes schriftelijk bevestigen. Op basis van geaccordeerde urenbonnen vind de facturatie wekelijks plaats.

Wat doet JS Groep voor de veiligheid op de werkplaats?

We zijn VCU en SCL gecertificeerd en zorgen dat onze mensen alle benodigde veiligheidscertificeringen hebben.

Al onze vakmensen onboarden we met de JS veiligheidsapp, die specifieke veiligheidsinstructies meegeeft.

De kennis van onze mensen wordt regelmatig bijgehouden met cursussen en trainingen. Onze werknemers ontvangen van ons alle benodigde materialen om veilig te werk te gaan.

Tijdens de start van nieuwe vakmensen is er een accountmanager van JS Groep aanwezig om de opstart te begeleiden. Bij langere projecten komen wij iedere vier weken een projectbezoek doen, om de voortgang en veiligheidsaspecten te evalueren.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Personeel inschakelen via JS?

Neem direct contact op.