Zonder risico personeel inzetten voor de lange termijn

Zet flexibel personeel in op korte termijn, met de mogelijkheid om iemand op lange termijn in dienst te nemen.

Neem contact op

Datavast personeel inzetten met JS

Wil je niet direct iemand in loondienst nemen, maar heb je wel behoefte aan extra kennis en kunde? Met een “detavast” dienstverband detacheer je iemand van JS Groep met de optie om deze persoon later in dienst te nemen.

Zo kun je flexibel extra personeel inzetten zonder risico, maar met uitzicht op een lange samenwerking. Ideaal als je niet weet of je iemand op lange termijn nodig hebt of wanneer je iemand eerst een periode wilt testen voordat je een arbeidscontract aangaat.

De voordelen

 • Geen werkgeversrisico’s;
 • In dienst treden is optioneel, geen verplichting;
 • Snel toegang tot een flexibele schil van werknemers;
 • Lagere wervingskosten dan bij werving & selectie;
 • Direct toegang tot vakmensen in de bouw, techniek en engineering;
 • Langere periode om de werknemer te beoordelen;
 • De werknemer wordt de hele detachering begeleidt door JS Groep.

Veiligheid

Voor JS Groep staat veiligheid van onze vakmensen en zzp’ers voorop. Met veiligheidsprotocollen uit de VCU en Veiligheidsladder (SCL), regelmatige trainingen en de juiste beschermingsmiddelen zorgen we ervoor dat iedere werkdag niet alleen productief, maar vooral veilig is.

We leiden onze mensen op om iedereens veiligheid te kunnen waarborgen en zorgen met regelmatige updates in onze JS Veiligheidsapp dat deze kennis up-to-date blijft. Inzet van nieuwe vakmensen wordt tijdens de eerste werkdag ondersteund door een accountmanager. Bij langere projecten vinden regelmatig projectbezoeken plaats om de voortgang en veiligheid te evalueren.

Met de JS Veiligheidsapp kan iedereen snel de benodigde veiligheidsdocument lezen en terugvinden. Bovendien kun je direct onveilige situaties melden.

Onze certificeringen

VCU gecertificeerd
SCL gecertificeerd
SNF gecertificeerd
SNA gecertificeerd
NBBU gecertificeerd

Veelgestelde vragen

Wat is detavast?

Detavast combineert detachering met werving en selectie. De medewerker begint meteen met dezelfde arbeidsvoorwaarden alsof hij direct bij de opdrachtgever in dienst is. Daarnaast wordt afgesproken dat na de periode van detachering, de werknemer in dienst kan treden bij de opdrachtgever.

Wat zijn de voordelen van detavast?

Detavast kan erg voordelig zijn voor bedrijven die niet direct weten of ze iemand vast in dienst zullen nemen. Dit zijn de voordelen:

 • Wervingskosten van een nieuwe werknemer zijn relatief laag;
 • Het werkgeversrisico is minimaal, omdat je geen werkgever bent gedurende de detachering;
 • Je hebt de optie om iemand vast in dienst te nemen, waardoor je goede mensen aan je bedrijf kunt binden;
 • Je hebt langer de tijd om een kandidaat te beoordelen;
 • De werknemer wordt gedurende de hele detachering begeleidt door JS Groep.

Hoe snel kunnen jullie personeel leveren?

Hoe snel we beschikbaar personeel voor je kunnen vinden hangt af van de beschikbaarheid in ons personeels- en ZZP-bestand. Soms betekent dit dat we direct iemand beschikbaar hebben. Andere keren vinden we binnen enkele weken de juiste persoon.

Iedere detacheerder zegt kundig personeel te leveren. Wat maakt JS Groep anders?

We hebben al bijna 30 jaar ervaring met personeel in de bouw, techniek en engineering. We kennen de markt van binnen en buiten. Deze specialistische kennis zorgt ervoor dat we continu de juiste match vinden tussen werknemer en opdrachtgever.

De splitsing tussen onze drie takken: JS Bouw, JS Techniek en JS Engineering, zorgt ervoor dat we binnen iedere tak een gerenommeerd bureau zijn waar mensen graag voor willen werken. Zo trekken we de beste vaklieden aan, die weten dat ze bij ons aan het goede adres voor een goede werkgever.

Wat doet JS Groep voor de veiligheid op de werkplaats?

We zijn VCU, SCL, SNA/SNF & NEN 4400-1 gecertificeerd en zorgen dat onze mensen alle benodigde veiligheidscertificeringen hebben. De kennis van onze mensen wordt regelmatig bijgehouden met cursussen en trainingen. Onze werknemers ontvangen van ons alle benodigde materialen om veilig te werk te gaan.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Personeel inschakelen via JS?

Neem direct contact op.