Afwisselend werk in de bouw, techniek of engineering?

Ga aan de slag als werknemer van JS Groep en word ingezet op verschillende projecten van onze opdrachtgevers. Combineer een vast inkomen met de afwisseling van verschillende opdrachten.

Solliciteer direct

Werken bij JS Groep

  • Keuze uit een wekelijkse of 4-wekelijkse betaling;
  • Correcte verloning volgens CAO;
  • Een hecht team van gepassioneerde vakmensen;
  • Uiteenlopende opdrachten waar jij je kennis en kunde kunt tonen;
  • Correcte verloning van jouw werkzaamheden;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden;
  • Altijd direct contact met een deskundige accountmanager;
  • Gereedschap en PBM’s van A merken zoals Makita en Dassy;
  • Optie op een bedrijfsauto.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Veelgestelde vragen

Wat is detacheren precies?

Bij JS Groep betekent detachering dat je in loondienst bent bij JS. Dit kan zowel op een tijdelijk dienstverband als ook een vast dienstverband zijn.

Je werkt op kortere of langere projecten bij onze opdrachtgevers. Uiteraard plannen wij dit altijd in overleg met jou, zodat de projecten aansluiten op jouw werkplezier en persoonlijke ontwikkeling. Je hebt afwisselend werk met de zekerheid van een vast inkomen.

Wat is het verschil tussen detachering en een vaste baan?

Bij detachering ben je in dienst bij JS Groep en werk jij als JS-collega op projecten van onze klanten. De duur en omvang van de opdrachten kunnen variëren. Je kunt worden ingezet voor tijdelijke ondersteuning, gebrek aan juiste expertise of om een open vacature in te vullen. Dit biedt jou de kans om verschillende werkervaringen op te doen, jouw horizon te verbreden en bedrijven te ondersteunen met jouw kennis en expertise.

Als wij jou helpen bij het vinden van een andere vaste baan, kom je in dienst bij de desbetreffende organisatie. Je hebt contact met ons gedurende het sollicitatieproces, totdat je bent aangenomen voor de functie. Omdat wij onze Opdrachtgevers goed kennen, kunnen we je persoonlijk begeleiden tijdens de sollicitatieprocedure. Je wordt voor een periode van 1 tot 2 jaar gedetacheerd, waarna je in dienst treedt van de opdrachtgever.

Kan ik zelf mijn opdrachten kiezen?

Wij bieden een breed scala aan beschikbare opdrachten. Samen bekijken we jouw ervaring, leerwensen en wat bij de opdrachtgever past. Zo zorgen we ervoor dat we een goede match vinden waar iedereen tevreden mee is.

Wat gebeurt als ik tijdelijk geen opdracht heb?

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je continu aan het werk bent. Als het toch gebeurt dat er even geen werk is, wat gelukkig zelden voorkomt, dan is het goed om te weten dat we je gedurende je arbeidsovereenkomst volledig doorbetalen.

Stefan van Haaren

“Een goed bedrijf, waar je goed voor kan werken. Ze luisteren naar je wensen en proberen deze zo goed als mogelijk voor je uit te voeren. Raymond Derksen is mijn leidinggevende en regelt alles om mijn heen. Welk project ik heen ga. Welk bedrijf, maar ook bedrijfs kleding, (schoenen), bpm’s. En als er problemen zijn luisteren ze hier naar en proberen ze dit op te lossen.”

Bekijk online

Veiligheid

Voor JS Groep staat veiligheid van onze vakmensen en zzp’ers voorop. Met veiligheidsprotocollen uit de VCU en Veiligheidsladder (SCL), regelmatige trainingen en de juiste beschermingsmiddelen zorgen we ervoor dat iedere werkdag niet alleen productief, maar vooral veilig is.

We leiden onze mensen op om iedereens veiligheid te kunnen waarborgen en zorgen met regelmatige updates in onze JS Veiligheidsapp dat deze kennis up-to-date blijft. Inzet van nieuwe vakmensen wordt tijdens de eerste werkdag ondersteund door een accountmanager. Bij langere projecten vinden regelmatig projectbezoeken plaats om de voortgang en veiligheid te evalueren.

Met de JS Veiligheidsapp kan iedereen snel de benodigde veiligheidsdocument lezen en terugvinden. Bovendien kun je direct onveilige situaties melden.

Interesse in werken via JS?

Neem direct contact op