Direct meer kennis en kunde inschakelen?

Zet direct extra personeel in voor de bouw, techniek of engineering.

Neem contact op

Direct vakmensen inschakelen

Heb je een capaciteitsprobleem wat op korte termijn moet worden opgelost? Wij zorgen ervoor dat je op korte termijn kennis en kunde in kunt zetten op jouw project.

De snelste oplossing is om mensen uit onze ZZP-pool in te zetten. We vinden de juiste professional voor jouw project op korte termijn.

Wil je de zekerheid dat deze personen beschikbaar blijven voor jouw project? Dan kun je ook kijken naar detachering.

Wat anderen over ons zeggen

Een goed bedrijf ,waar je goed voor kan werken. Ze luisteren naar je wensen en proberen deze zo goed als mogelijk voor je uit te voeren. Raymond Derksen is mijn leidinggevende en regelt alles om mijn heen. Welk project ik heen ga. Welk bedrijf ,maar ook bedrijfs kleding (schoenen) bpm’s. En als er problemen zijn luisteren ze hierna en proberen ze dit op te lossen.

Ik wil het uitzendbureau bedanken voor de professionele aanpak en effectieve ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan. Dankzij hun inzet kon ik snel de perfecte baan vinden die aan mijn verwachtingen voldoet. Ik raad ten zeerste aan!

JS Engineering helped me find my dream job in The Netherlands. They helped me with everything, it’s the most supportive recruiting company I’ve ever worked with. Feel free to reach out to them.

Altijd snel bereikbaar en oplossingsgericht!!

Zeer professioneel en ze komen hun woord na.

Veelgestelde vragen

Welke mogelijkheden biedt JS Groep om snel personeel in te schakelen?

Op korte termijn personeel inschakelen kan via een professional uit onze ZZP-pools of via detachering van een van onze eigen vakmensen.

Onze ZZP’ers zijn snel beschikbaar, maar hebben soms ook andere afspraken staan in de toekomst die kunnen overlappen met jouw project.

Middels detachering komt een van onze eigen vakmensen, in dienst van JS Groep, je versterken. Hierdoor kunnen we je met zekerheid vertellen of hij beschikbaar is in de door jou gewenste periode.

Hoe snel kunnen jullie personeel leveren?

Hoe snel we beschikbaar personeel voor je kunnen vinden hangt af van de beschikbaarheid in ons personeels- en ZZP-bestand. Soms betekent dit dat we direct iemand beschikbaar hebben. Andere keren vinden we binnen enkele weken de juiste persoon.

Iedere detacheerder zegt kundig personeel te leveren. Wat maakt JS Groep anders?

We hebben al bijna 30 jaar ervaring met personeel in de bouw, techniek en engineering. We kennen de markt van binnen en buiten. Deze specialistische kennis zorgt ervoor dat we continu de juiste match vinden tussen werknemer en opdrachtgever.

De splitsing tussen onze drie takken: JS Bouw, JS Techniek en JS Engineering, zorgt ervoor dat we binnen iedere tak een gerenommeerd bureau zijn waar mensen graag voor willen werken. Zo trekken we de beste vaklieden aan, die weten dat ze bij ons aan het goede adres voor een goede werkgever.

Hoe verloopt het contact met een accountmanager?

Voor iedere functiegroep (bouw, techniek engineering) werk je met een persoonlijke accountmanager. Deze is 24/7 bereikbaar en helpt je om snel het benodigde personeel in te zetten. Omdat je voor iedere functiegroep een aparte accountmanager hebt, weet je zeker dat deze accountmanager weet waar hij over praat. Door deze specialistische kennis kunnen we voor ieder project de juiste mensen vinden.

Hoe verloopt de financiële afhandeling met JS Groep?

Voorafgaand aan de overeenkomst bespreken we alle financiële voorwaarden, welke wij netjes schriftelijk bevestigen. Op basis van geaccordeerde urenbonnen vind de facturatie wekelijks plaats.

Wat doet JS Groep voor de veiligheid op de werkplaats?

We zijn VCU en SCL gecertificeerd en zorgen dat onze mensen alle benodigde veiligheidscertificeringen hebben.

Al onze vakmensen onboarden we met de JS veiligheidsapp, die specifieke veiligheidsinstructies meegeeft.

De kennis van onze mensen wordt regelmatig bijgehouden met cursussen en trainingen. Onze werknemers ontvangen van ons alle benodigde materialen om veilig te werk te gaan.

Tijdens de start van nieuwe vakmensen is er een accountmanager van JS Groep aanwezig om de opstart te begeleiden. Bij langere projecten komen wij iedere vier weken een projectbezoek doen, om de voortgang en veiligheidsaspecten te evalueren.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Snel personeel inschakelen via JS?

Neem direct contact op.