JS Techniek

Vakmensen in de techniek voor jouw project.

Neem contact op

Vakmensen in de techniek

Zoek of ben je een elektromonteur, installatiemonteur, loodgieter of andere technici? JS Techniek biedt de juiste technici voor jouw project aan.

De accountmanagers van JS Techniek hebben jarenlange ervaring in de techniek. Deze expertise en ervaring is belangrijk om voor ieder project de juiste professionals in te zetten.

Meld je bij JS Techniek aan als techneut om aan de slag te gaan bij uiteenlopende technische opdrachten of werk als opdrachtgever met ons samen om direct extra capaciteit voor jou projecten aan te trekken.

Detachering in de techniek

Wij werven al bijna 30 jaar technici voor projecten door heel Nederland. We selecteren onze technici op kennis, kunde en motivatie en zoeken projecten die bij ze passen.

Door ons uitgebreide bestand aan technici, weten we voor iedere vacature de juiste techneut te matchen. We voorzien vele technische projecten van onderhoud op Schiphol, technische installaties voor Modulaire woningbouw in Delfzijl, engineering van w-installaties bij ASML in Veldhoven tot aan de nieuwbouw van een appartementen complex in Doetinchem van de juiste technici.

Onze certificeringen

VCU gecertificeerd
SCL gecertificeerd
SNF gecertificeerd
SNA gecertificeerd
NBBU gecertificeerd

Hoe wij capaciteit leveren

Nu personeel inschakelen

Direct een capciteitsprobleem oplossen? Zet mensen uit onze ZZP-pool in die direct voor je aan de slag kunnen.

Meer lezen

Detachering

Wil je extra personeel inhuren en de zekerheid dat ze beschikbaar blijven? Zet mensen in die in dienst zijn van JS Groep en op projectbasis voor je werken.

Meer lezen

Detavast

Geen risico nemen met een nieuwe werknemer? Met detavast komt iemand voor je werken die in dienst is van JS Groep, maar op termijn bij jou in dienst kan komen.

Meer lezen

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Interesse in werken via JS?

Neem direct contact op