JS Bouw

Vakmensen in de bouw voor jouw project.

Neem contact op

Vakmensen in de bouw

Zoek je of ben je een timmerman, betontimmerman, onderhoud & renovatie timmerman, dakdekker, schilder of een andere vakman in de bouw? JS Bouw biedt de juiste oplossingen voor  jouw project of vacature aan.

De accountmanagers van JS Bouw hebben jarenlange ervaring in de bouw. Deze expertise is belangrijk om voor ieder project de juiste vakmensen in te zetten of vacatures en projecten aan te bieden.

Meld je bij JS Bouw aan om aan de slag te gaan bij uiteenlopende bouwprojecten of werk als opdrachtgever met ons samen om direct extra capaciteit voor bouwprojecten in te zetten.

Detachering in de bouw

Wij werven al bijna 30 jaar vakmensen voor projecten door heel Nederland. We selecteren onze vakmensen op kennis, kunde en motivatie en zoeken projecten die bij ze passen.

Door ons uitgebreide bestand aan vakmensen, weten we voor iedere vacature of project de juiste vakman te leveren. We voorzien vele bouwprojecten zoals timmer werkzaamheden aan modulaire woningen in Heerhugowaard, betonwerk en uitvoerders voor een distributiecentrum op Moerdijk, timmerlieden op een woningbouw project in Eindhoven en onderhoudsschilders in Arnhem, Nijmegen en Almelo van de juiste vakmensen.

Onze certificeringen

VCU gecertificeerd
SCL gecertificeerd
SNF gecertificeerd
SNA gecertificeerd
NBBU gecertificeerd

Hoe wij capaciteit leveren

Nu personeel inschakelen

Direct een capciteitsprobleem oplossen? Zet mensen uit onze ZZP-pool in die direct voor je aan de slag kunnen.

Meer lezen

Detachering

Wil je extra personeel inhuren en de zekerheid dat ze beschikbaar blijven? Zet mensen in die in dienst zijn van JS Groep en op projectbasis voor je werken.

Meer lezen

Detavast

Geen risico nemen met een nieuwe werknemer? Met detavast komt iemand voor je werken die in dienst is van JS Groep, maar op termijn bij jou in dienst kan komen.

Meer lezen

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Interesse in werken via JS?

Neem direct contact op