Sluit je aan bij JS Groep

Sluit je aan bij onze club gepassioneerde vakgenoten als uitvoerder in de bouw, technisch medewerker of engineer. Ga via ons aan de slag bij mooie projecten die bij jou passen.

Wat wij je bieden

  • Projecten die bij jou passen;
  • Snelle en stipte betalingen volgens afspraak;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden;
  • Contact met een deskundige accountmanager die 24/7 bereikbaar is;
  • Goed gereedschap en PBM’s.

Ontdek wat bij jou past

Wordt collega bij JS Groep

Ga aan de slag als werknemer van JS Groep en word ingezet op verschillende projecten van onze opdrachtgevers. Combineer een vast inkomen met de afwisseling van verschillende opdrachten.

Meer lezen

Werken en leren

Start via ons een opleiding en ga ondertussen aan de slag op een opdracht. Zo pas je direct toe wat je leert en verdien je tegelijkertijd een salaris.

Meer lezen

Aan de slag als ZZP’er

Ben je ZZP’er en wil je aan de slag op onze projecten als zelfstandige? Schrijf je in voor onze ZZP projecten en we zetten je direct in als de opdracht bij je past.

Meer lezen

Onze opdrachtgevers

JS Groep werkt met bedrijven die uitvoerend, technisch of engineering personeel nodig hebben om meer kennis en kunde in te kunnen zetten. Dit betekent dat we met toonaangevende bedrijven als BAM, Spie, Vrolijk en Heijmans werken, maar ook met kleinere bedrijven.

Door ons uitgebreide klantenbestand kun je aan de slag bij projecten die bij jou passen. Zo heb je zelf ook invloed op het project waar je terechtkomt.

Jij staat centraal, met al jouw ervaring, wensen en ambities. Zo maken we altijd de juiste match tussen opdracht en persoon.

Neem contact op
Stefan van Haaren

“Een goed bedrijf, waar je goed voor kan werken. Ze luisteren naar je wensen en proberen deze zo goed als mogelijk voor je uit te voeren. Raymond Derksen is mijn leidinggevende en regelt alles om mijn heen. Welk project ik heen ga. Welk bedrijf, maar ook bedrijfs kleding, (schoenen), bpm’s. En als er problemen zijn luisteren ze hier naar en proberen ze dit op te lossen.”

Bekijk online

Veiligheid staat voorop

Voor JS Groep staat veiligheid van onze werknemers voorop. Kom je bij ons werken? Dan zorgen we dat de veiligheid op de werkvloer altijd wordt gewaarborgd.

We leiden je op zodat je de vereiste veiligheidscertificaten verkrijgt en houden je kennis up-to-date. Daarnaast zorgen we ervoor dat je in een veilige omgeving werkt en over alle materialen beschikt om veilig te werk te gaan.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Interesse in werken via JS?

Neem direct contact op