Introductie

Ben jij een zelfstandig servicemonteur met een specialisatie elektrotechniek? En ben je een echte specialist als het gaat om service verlenen en kwaliteit leveren op het gebied van storingen oplossen en onderhoud plegen binnen beheer en onderhoud? Dan komt JS Techniek graag met jou in contact. 

 

 

(meer…)

Introductie

Op dit moment is JS Engineering op zoek naar een goede Werktuigbouwkundige Engineer in de installatietechniek. Je komt te werken in een leuke, informele, platte, no-nonsens organisatie, waar afspraken worden nagekomen en de lijntjes kort zijn.

Als Engineer (W) ontwerp en bereken je werktuigbouwkundige installaties voor de complexe utiliteitsbouw of woningbouw. Je draagt jouw ontwerpen en tekeningen over aan tekenaars en projectleiders en geeft adviezen voor het maken van een optimale aanbieding voor de klanten van onze opdrachtgever

(meer…)

Introductie

Met jouw ervaring en vakkennis houd je processen en installaties draaiende. Geen dag is hetzelfde, want je werkt op afwisselende locaties met verschillende industriële installaties,

systemen en procesinstallaties.

 

In de rol van Elektromonteur draag jij bij aan goed draaiende processen en installaties en tevreden klanten. Onze opdrachtgever heeft klanten in de divisies Water & Infra, Industry en Buildings.

 

Vanuit locatie Apeldoorn werk je als monteur veel op locatie aan rioolwaterzuiveringsinstallaties en in de papierindustrie. 

(meer…)