Werkvoorbereider (E) – Ede

Introductie

JS Engineering op zoek naar een Werkvoorbereider Elektrotechnisch in de Installatietechniek. Je komt te werken in een leuke, informele, platte, no-nonsens organisatie, waar afspraken worden nagekomen en de lijntjes kort zijn.

Voor een werkvoorbereider (E) is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en projecten, ook het werk zelf is zeer afwisselend. Van voorbereiden en rekenwerk tot en met planning en advies. Je stelt offertes op en bereidt inkoop en uitbesteding voor. Daarnaast probeer je iedereen te behoeden van het maken van fouten. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk iemand die de voorwaarden schept voor de uitvoering.

Organisatie

Bij JS Engineering draait alles om het samenbrengen van de juiste professionals en toonaangevende bedrijven in de installatie en bouwsector. Onze kernwaarden – Trots, Betrouwbaar & Resultaat – staan centraal in onze aanpak. Wij verbinden ervaren engineers met gerenommeerde bedrijven in de installatietechniek, industrie, bouwkunde en machinebouw. 

Wij helpen talenten en professionals verder in hun loopbaan en met een persoonlijk ontwikkelplan verbreden wij je horizon. 

Onze expertise ligt in het bemiddelen van talent en professionals in functies zoals werkvoorbereiders, BIM-modelleurs, calculators en projectleiders. Met een focus op kwaliteit en duurzame relaties, streven wij ernaar om de juiste match te creëren tussen onze professionals en opdrachtgevers. Kies voor JS Engineering en ontdek de kracht van onze persoonlijke netwerk in de bouw en installatie sector. 

Als eerste Nederlandse detacheringsbureau met een Veiligheidsladder certificaat, tonen wij onze betrokkenheid bij het waarborgen van de veiligheid en verantwoordelijkheid voor onze medewerkers in de bouw, techniek en engineering. Ons persoonlijk doel is ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind van de dag veilig thuiskomt.

Functie

Als Werkvoorbereider Installatietechniek (E) heb je een uitdagende en afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt aan verschillende projecten en bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van deze projecten. Je communiceert met alle belanghebbende partijen, werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in de werkelijke klantwens. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bestellen van materiaal en materieel en het delen, vastleggen en halen van kennis.

Functie-eisen

  • Minimaal een MBO diploma Elektrotechniek; 
  • Ervaring met een relevant softwarepakket als werkvoorbereider.

Aanbod

  • Een uitdagende en afwisselende functie in loondienst;
  • Salaris conform de CAO Metaal en Techniek: €3.000 – €4.500 bruto per maand;
  • Reiskostenvergoeding volgens CAO;
  • Persoonlijk opleidingsplan;
  • ADV dagen volgens CAO Metaal en Techniek;
  • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met kans op een vaste baan.

Ben jij de gemotiveerde en ervaren [functie] met een specialisatie in [specialisatie] die wij zoeken?
Solliciteer direct door de onderstaande formulier in te vullen: 

 

Bryan van der Wal

Accountmanager

JS GROEP | Detacheren, uitzenden en opleiden | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Copyright JS 2023