Elektromonteur – Groningen

Introductie

Werk jij al jaren en als Industrieel elektromonteur en ga je helemaal op in je vak? Is het voor jou tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een nieuwe werkgever? Dan zit je goed bij JS Techniek. 

JS Techniek is opzoek naar zelfstandige Industrieel elektromonteurs voor de omgeving Groningen

Als Industrieel elektromonteur ga je zelfstandig op pad om te werken aan nieuwe en bestaande installaties bij diverse bedrijven in de regio Groningen. Dit doe je geregeld samen met een collega, maar het komt ook voor dat je geheel zelfstandig op pad gaat. Je dagen zien er nooit hetzelfde uit, zo kan het voorkomen dat je het ene moment werkt aan nieuwe installaties en op een ander moment op een renovatieproject werkzaamheden gaat uitvoeren.

Organisatie

JS Techniek bemiddelt uitvoerend personeel vanuit het binnen en buitenland in de Elektrotechniek, Werktuigbouw, Installatietechniek (E&W) en Civiele techniek. JS Techniek beschikt over een geschoolde groep vakkrachten zoals; Elektromonteurs, Loodgieters/cv- monteurs en Service- en onderhoudsmonteurs.

Functie

Als Industrieel elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van elektrotechnische installaties. Je monteert diverse elektrotechnische installaties (zowel sterkstroom als zwakstroom installaties). Dit doe je aan de hand van tekening en instructies. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van de installaties, het afmonteren van de installaties en het op verzoek van de opdrachtgever maken van aanpassingen in de installaties. De werkzaamheden vinden plaats in zowel fabrieken als hoogspanningslocaties.


Functie-eisen

MBO werk- en denkniveau;

Afgeronde vakopleiding in de elektrotechniek (minimaal niveau 2 zoals MBI of EMBI);

● Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

● in bezit van certificaat NEN3140
Enkele jaren relevante werkervaring als Elektromonteur;
In bezit van minimaal diploma Basisveiligheid VCA.

Aanbod

  • Je komt te werken bij een gezellig informeel bedrijf;
  • Wij van JS Techniek B.V., luisteren naar je wensen, denken mee, en lossen zaken voor je op!
  • Ook krijg je bij JS Techniek B.V. de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van een opleiding of cursus en daarnaast voor jou de kans om ook door te groeien in je functie;
  • Salaris is conform gevolgde opleiding en werkervaring;
  • Reiskostenvergoeding worden volledig netto aan je vergoed;
  • JS Techniek B.V. organiseert jaarlijks een gezellige zomer barbecue en aan het einde van het jaar een gezellige kerstborrel!

Johan Dijkhuizen

Accountmanager

JS GROEP | Detacheren, uitzenden en opleiden | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Copyright JS 2023