Bedradingsmonteur – Groningen

Introductie

Werk jij al jaren en als Bedradingsmonteur en ga je helemaal op in je vak? Is het voor jou tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een nieuwe werkgever? Dan zit je goed bij JS Techniek. 

JS Techniek is opzoek naar zelfstandige Bedradingsmonteurs voor de omgeving Groningen.

Als Bedradingsmonteur werk je vanaf tekening aan diverse kasten en panelen. Dit doe je geregeld samen met een collega, maar het komt ook voor dat je geheel zelfstandig werkt. Je dagen zien er nooit hetzelfde uit, zo kan het voorkomen dat je het ene moment werkt aan kleine panelen en is het seriematig werk maar de volgende dagen werk je aan grote kasten met meerdere panelen. Jouw uitdaging is het bedraden van deze panelen op een correcte en nette wijze uit te voeren. 

Organisatie

JS Techniek bemiddelt uitvoerend personeel vanuit het binnen en buitenland in de Elektrotechniek, Werktuigbouw, Installatietechniek (E&W) en Civiele techniek. JS Techniek beschikt over een geschoolde groep vakkrachten zoals; Elektromonteurs, Loodgieters/cv- monteurs en Service- en onderhoudsmonteurs.

Functie

Als Bedradingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het bedraden van elektrotechnische besturingskasten. Je monteert diverse elektrotechnische componenten en bedraad deze volgens het aansluitschema (zowel sterkstroom als zwakstroom). Dit doe je aan de hand van tekening en instructies. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het bedraden, het afmonteren van de componenten en het testen van de kasten. De werkzaamheden vinden plaats in zowel de werkplaats als eventueel op locatie.


Functie-eisen

MBO werk- en denkniveau;

Afgeronde vakopleiding in de elektrotechniek (minimaal niveau 2 zoals MBI of EMBI);

● Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

● in bezit van certificaat NEN3140
Enkele jaren relevante werkervaring als Elektromonteur;
In bezit van minimaal diploma Basisveiligheid VCA.

Aanbod

  • Je komt te werken bij een gezellig informeel bedrijf;
  • Wij van JS Techniek B.V., luisteren naar je wensen, denken mee, en lossen zaken voor je op!
  • Ook krijg je bij JS Techniek B.V. de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van een opleiding of cursus en daarnaast voor jou de kans om ook door te groeien in je functie;
  • Salaris is conform gevolgde opleiding en werkervaring;
  • Reiskostenvergoeding worden volledig netto aan je vergoed;
  • JS Techniek B.V. organiseert jaarlijks een gezellige zomer barbecue en aan het einde van het jaar een gezellige kerstborrel!

Johan Dijkhuizen

Accountmanager

JS GROEP | Detacheren, uitzenden en opleiden | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Copyright JS 2023