De directie van The Professionals Group – Hans Rijpert (algemeen directeur) en Bob Rijpert (financieel directeur) – en de directie van de JS Groep – Maarten van Ark (directeur aandeelhouder) en René van Beek (commercieel directeur) – maken de overname van JS Groep door The Professionals Group bekend.


Strategische visie

The Professionals Group heeft, vanuit een strategische visie, besloten om haar belang uit te breiden door middel van een management buy out. Met de aankoop van de resterende 50% van de aandelen voegt zij JS Groep als een volledig dochter toe en wordt eigenaar van JS Groep met de labels JS Engineering, JS Bouw en JS Techniek.

TOP 150

De JS Groep met vestigingen in Assen, Ede, Rotterdam en een startup in IJmuiden richt zich op de TOP 150 Bouw- en Installatiebedrijven in Nederland. Zij levert Nederlandse vakmensen zowel in detachering als zzp en is daarnaast ook trots op hun ervaren Europese vakmensen. JS Groep is één van de eerste uitzendbedrijven die naast de bekende certificering als NEN 4400-1, SNF en VCU ook voor de Veiligheidsladder is gecertificeerd!

Groei JS Groep

Wij bedanken Maarten van Ark – oprichter van JS Bouw – voor zijn passie en enthousiasme waarmee hij JS Bouw en later JS Groep in de markt heeft gezet en ons nu de kans geeft om The Professionals Group met JS Groep te versterken.
Per 1 oktober treedt Maarten van Ark als directeur terug en verlaat het bedrijf.
René van Beek neemt per 1 oktober 2023 als directeur de leiding over en gaat samen met het managementteam de verdere groei van de JS Groep vormgeven.

The Professionals Group

The Professionals Group bestaat na de overname uit de volgende bedrijven:
• JS Groep bv
• Inrail bv
• Locoflex bv
• Zebra Uitzendbureau bv
• Shift at Work Uitzendbureau bv
• Shift at Work Oost bv
• Deelneming in FORP

Voor meer informatie:

Bob Rijpert – financieel directeur The Professionals Group
b.rijpert@theprofessionalsgroup.nl
06-51323131

René van Beek – directeur JS Groep
rene@jsbv.nl
06-54291818