JS Bouw kondigt met genoegen de aanstelling aan van Lars Middelkamp als de nieuwe Vestigingsmanager van het bedrijf. Lars zal verantwoordelijk zijn voor het leiden van de operationele activiteiten en het verder ontwikkelen van de strategische visie van de vestiging.

JS Bouw valt als bouw uitzendbureau onder de JS Groep. Met meerdere jaren ervaring in de bouwsector brengt Lars een schat aan kennis en leiderschapsvaardigheden met zich mee naar JS Bouw. Daarnaast brengt Lars een breed netwerk mee, opgebouwd binnen zijn vorige functie als senior accountmanager.

“Ik ben verheugd om deel uit te maken van het team van JS Bouw en kijk er naar uit om samen te werken met de getalenteerde professionals hier”, aldus Lars Middelkamp. “Mijn doel is om onze positie in de markt te versterken en te zorgen voor een blijvende groei en succes voor JS Bouw.”

Lars Middelkamp neemt het stokje over van Andrew Knevel, die de afgelopen jaren een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan de groei en ontwikkeling van JS Bouw. Andrew zal in aanloop naar zijn pensioen zijn expertise gaan inzetten als Senior Accountmanager, waarbij hij een cruciale rol zal spelen in het ondersteunen van onze klanten en vakmensen.

“Ik wil mijn oprechte dankbaarheid uiten aan Andrew Knevel voor zijn toewijding en toewijding aan JS Bouw gedurende de afgelopen jaren”, aldus René van Beek directeur van JS Groep. “Zijn leiderschap en vastberadenheid hebben een blijvende impact gehad op JS Bouw als bouw uitzendbureau, en we kijken ernaar uit om zijn voortdurende betrokkenheid te zien in zijn nieuwe rol.”

Kennismaken met Lars? Bel of mail gerust.
06-16087761
Lars@jsbv.nl